Vandaag had ik niet heel veel inspiratie. Merk dat ik de meeste tijd kwijt ben aan het vinden van geschikte recepten. Soms heb ik daar niet zo’n zin in. Wat wel heel leuk was, was shoppen voor leuk servies. Met al die foto’s die ik maak, dacht ik, een beetje leuker servies kan geen kwaad. Cadeautje voor mezelf 🙂
Snel ontbijtje: Rijstewafels met zelfgemaakte jam (recept) en hummus (recept)
Lunch: Thaise kokoscurry van gisteren (recept)
Avondeten: Spinazie salade met zoete aardappel
Ingrediënten: Spinazie, zoete aardappel, zongedroogde tomaatjes, tuinbonen, ui, knoflook, basilicumblaadjes, cherrytomaatjes, zout en peper.
Bereidingstijd: 15mn
Bereidingswijze: Zoete aardappel in stukjes met ui, beetje olie en knoflook laten stoven in een pan met deksel erop tot ze zacht zijn, als laatste even een deel van de spinazie meekoken. Apart de broccoli koken. Bord opmaken met rauwe spinazie, wat tuinbonen, cherrytomaatjes en wat basilicumblaadjes.
Kosten pp ongeveer: 2,00eu
Allergenen: –
Beoordeling: Lekker en simpel, snel. Suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch, veganistisch.