Dag 29: Rijstewafels, curry en spinaziesalade

Vandaag had ik niet heel veel inspiratie. Merk dat ik de meeste tijd kwijt ben aan het vinden van geschikte recepten. Soms heb ik daar niet zo’n zin in. Wat wel heel leuk was, was shoppen voor leuk servies. Met al die foto’s die ik maak, dacht ik, een beetje leuker servies kan geen kwaad. Cadeautje voor mezelf ūüôā

IMG_0041

Snel ontbijtje: Rijstewafels met zelfgemaakte jam (recept) en hummus (recept)

 

Lunch: Thaise kokoscurry van gisteren (recept)

 

IMG_0042

Avondeten: Spinazie salade met zoete aardappel

Ingredi√ęnten: Spinazie, zoete aardappel, zongedroogde tomaatjes, tuinbonen, ui, knoflook, basilicumblaadjes, cherrytomaatjes,¬†zout en peper.
Bereidingstijd: 15mn
Bereidingswijze: Zoete aardappel in stukjes met ui, beetje olie en knoflook laten stoven in een pan met deksel erop tot ze zacht zijn, als laatste even een deel van de spinazie meekoken. Apart de broccoli koken. Bord opmaken met rauwe spinazie, wat tuinbonen, cherrytomaatjes en wat basilicumblaadjes.
Kosten pp ongeveer: 2,00eu
Allergenen: –

Beoordeling: Lekker en simpel, snel. Suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch, veganistisch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s