Dag 25: choco bananenbrood, carpaccio van courgette met kipfilet, markeel met bloemkool, snickerstaartje

Vandaag was een dag vol chocola. En weekend dus lekker tijd voor een uitgebreid diner. Weer twee hele lekkere recepten ontdekt vandaag, leuk!

IMG_0003

Brunch: Bananenbrood chocostyle

Beoordeling: Dit recept gevolgd en zelf nog wat extra kokos, honing, en noten (hazel/amandel) toegevoegd. Ik vond het helaas geen succes. Nogal droog. Alleen lekker met heel veel sesam/amandelpasta erover of jam.  Suikervrij, glutenvrij, vegetarisch, veganistisch.

Avondeten

IMG_0006

Voorgerecht: Carpaccio van courgette met kipfilet

Beoordeling: Dit recept gevolgd, helemaal lekker! Makkelijk succes recept dat iedereen lekker zal vinden.  Suikervrij, glutenvrij.

IMG_0007

Hoofdgerecht: Bloemkool met makreel 

Beoordeling: Dit recept gevolgd. Het maken van bloemkoolcouscous in een blender is mij niet gelukt, dus ik heb de bloemkool gewoon gekookt en gemengd met heel veel kruiden want zonder dat vond ik het nogal smakeloos, te weten: sambal, laos, thijm, koriander, Jonnie Boer curry madras en ik heb nog een extra ui en wat quinoa toegevoegd omdat het te weinig was. Toen was het wel lekker, maar ook niet heel bijzonder. Vooral lekker door de makreel.  Suikervrij, glutenvrij, lactosevrij.

IMG_0009

Toetje: Zelfgemaakte snickers. Snickers: pinda’s met kokosolie en honing.

Beoordeling: Dit recept gevolgd. Echt smullen dit snickersachtige taartje! Ik heb echter nog geen suikervrije pure chocolade kunnen vinden, dus ik heb zelf een topping gemaakt die erg lekker was, namelijk gemaakt van cacoa nibs, honing, vanille extract, kokosrasp, cacoapoeder en wat crème fraîche. 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s