Dag 18 zonder gluten en geraffineerde suikers

Vandaag was een luxe dagje, ’s avonds een drie gangen diner zonder dat ik zelf hoefde te koken dankzij de kookkunsten van mijn schoonmoeder. Daarna had ik nachtdienst, dus had ik wat lekkers voor ’s nachts mee.

Brunch: Rijstewafels met zelfgemaakte hummus (recept)

Beoordeling: Heel erg lekker, simpel, snel en goedkoop, toppertje dus! Ik heb twee soorten gemaakt, eentje zoals in het recept staat en eentje met extra Italiaanse kruiden en zongedroogde tomaatjes in de blender. Zo kreeg een soort Italiaanse hummus, heel erg lekker. Door extra ingrediënten toe te voegen aan het basis recept kan je eindeloos variëren en alle verschillende soorten maken die je anders in de winkel koopt. Suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch, veganistisch.

IMG_5518.PNG

Avondeten: Driegangendiner gemaakt door mijn schoonmoeder, recepten kan je aan haar vragen 😉

Eerste gang: Pompoendip met sesamzaad en glutenvrije crackers/broodjes
Tweede gang: Helder soepje met verschillende paddestoelen
Derde gang: Aardappelpuree met asperges in een jasje van kaas (ham was niet suikervrij) met een side salad van geitenkaas, tomaat, peterselie, olie, peper en zout

IMG_5521

Midnight snack: Rijstewafels met zelfgemaakte hummus en amandelpasta

Beoordeling: Lekker en vooral makkelijk. Suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch, veganistisch.

IMG_5522

Bakje druiven

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s