Vandaag stond een heerlijk dagje sauna gepland en daarna gelijk door naar een verjaardag. Dat betekende een hoop goochelen met tupperware bakjes en ’s avonds zelfs een snackbar uitstapje omdat ik te meer honger had dan waar ik eten voor mee had genomen. Want een gemiddeld restaurant heeft heel weinig tot niets wat gluten- én suikervrij is. Dat is wel een nadeel. Maar gelukkig had ik allerlei lekkers nog van gisteren over.
Ontbijt: Havermout met een halve appel/stuk kakifruit, een beetje honing, wat bessen/rozijnen en kaneel
Beoordeling: Heel lekkere combi, zeker met de honing, kakifruit en kaneel. Goede bodem ook als je een lange ochtend voor de boeg hebt. Ik maak het meestal met water of ongezoete sojamelk, maar met melk maken kan ook als je dat lekker vindt. Suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch, veganistisch.
Lunch en avondeten risotto van gisteren (zie recept onderaan)
Avondsnack: Zakje raspatat
Beoordeling: Lekker, beetje zoetig, miste de saus niet. Niet echt gezond maar soms komt het zo uit, voor een keertje prima. Suikervrij, lactosevrij, vegetarisch.