Vandaag was even zoeken. Ik moest werken op een onhandige tijd, vanaf 17.00u. Daarnaast had ik overdag weinig tijd. Dus ik had een bakje bleekselderijsoep mee en een zak nootjes, maar dat was erg weinig. Een goede voorbereiding is wel nodig als je lang gaat werken en suikervrij wilt eten. Het resulteerde dan ook in een nachtelijke snackbar sessie 😉
Brunch: Boekweitpannenkoekjes
Ingrediënten:
Pannenkoeken: Boekweitmeel, ei, water of ongezoete sojamelk. Beleg van honing/banaan, zelfgemaakte jam/appel/rozijn/kaneel en champignons/kaas/tabasco.
Jam: ong. 400g aardbeien, vanille extract, chiazaad, beetje honing, water
Bereidingswijze:
Pannenkoeken: alle ingrediënten tot een glad mengsel kloppen, hoeveelheden afhankelijk van hoeveel beslag je wilt.
Jam: recept jam, ik heb zelf nog een extra theelepeltje honing toegevoegd
Bereidingstijd:
Pannenkoeken: 20min
Jam: 20min
Kosten ongeveer: 6,00
Allergenen: lactose
Beoordeling: Kost even wat meer tijd, maar je kan twee weken met de jam doen dus ook lang plezier. Pannenkoeken ook heel lekker en allemaal suikervrij. Suikervrij, glutenvrij, vegetarisch.
Avondeten: Bleekselderijsoep (zie recept dag 3) Suikervrij, glutenvrij, vegetarisch.
Avondsnack: Handje notenmix Jumbo. Suikervrij, lactosevrij, glutenvrij, vegetarisch, veganistisch.
Midnight snack: Kapsalon bij snackbar Ten Beste Suikervrij, glutenvrij.